Als bestuur van de vereniging van beide parken willen wij graag informatie geven over ons fraaie park. Alle bungalows op onze parken zijn privé eigendom. De meeste eigenaren hebben de bungalow al vele jaren in hun bezit en komen geregeld op het park om te genieten van rust en ruimte. Een groot deel van de eigenaren verhuurt de bungalow ook aan derden. Deze verhuur vindt plaats via de exploitant.
Er is een vereniging van eigenaren waar alle eigenaren lid van zijn. De vereniging organiseert minimaal één keer per jaar een jaarvergadering waar aangelegenheden die voor de eigenaren van belang zijn, worden besproken. Belangrijke thema’s hierbij zijn de uitstraling en het beheer van het park. Er is een verhuurders commissie die de belangen behartigd van degenen die besloten hebben hun bungalow te verhuren.
Om de parken mooi te houden, zijn er een aantal afspraken gemaakt. Omdat dit mogelijk invloed kan hebben op uw besluit om al dan geen bungalow op ons park te kopen, kunt u deze brief aanvragen door contact met ons op te nemen.
Ook wanneer u meer wilt weten over het park neem dan contact op met de exploitant, Joost en Ilse Janssen. Natuurlijk kunt u hier meer informatie over diverse bungalows krijgen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Veel van onze bungalows worden overschreven bij Notaris Blankestijn in Zelhem. Zij kennen het park. Klik hier voor de website.